Sponsoreret indhold

Produkt:

Det fysiske:

Notes Du Nord ønsker at lave tidsløse og klassiske designs med et ny moderne twist, som er dekoreret med glamourøse detaljer. Feminine styles som udspringer af den mandlige gardero- be (Notes Du Nord 2017)

Kollektionen SS 17 er domineret af eksklusive orlette styles blandet medhverdags styles, hvor der virkelig er kælet for detaljerne. Selve silhuetterne og formen på de forskellige styles er enkle og stilfuld, Hvor det er detaljerne der giver det feminine og romantiske udtryk.

Farver:

Spring 17:

Farvepaletten er inspirret af Italiensk forår. Her ses de klassiske farver sort,grå og hvidefarver. Grønne, sennepsgule,
brunrøde, nude og creme nuancer. Med et stort drys af guld..

High-Summer/ Pre-Fall 17:

Her ses farvekombinationer som er inspirret af alt, hvad Cuba står for. Den hektiske bystemning, salsa, Mojito og cigar. ,Farverne spænder vidt fra de blødelyse sand, beige og late nuancer til de klare skrape purple, bordeaux og rødelige farver. Her ses igen det gyldne input.

Der er mange kontraster, i tøjet,

Silhuetter:

-Lange & mellemlange boxy silhuetter -Kropsnære silhuetter
-Kimono

Detaljer:

-Blonder, perler & similisten
-Læg, opsmøg & overskæringer
-Print
-Markeret talje
-Flæser, rynker & Bindebånd
-Detajler med to kvaliteter
-Høje slids
-Assymetriske snit
-Overfald
-Vidde ærmer, boxyærmer, off shoulders & cut off Sleeves
-Dybe V-halsudskæringer, runde-halsuudskæringer & Båd-halsudskæringer
-Kraver med stand, reverskrave & skjortekrave

De to kollektioners farvenuancer viser, at Notes Du Nord er glade for de bløde lyse neutrale natur nuancer, hvor der bruges en eller to klare konstrast farver, som byder ind med et frisk pust.
Man ser også de klassiske farver sort, grå og hvid, som giver det mere konventionelle og salgsbare input i kollektionerne.
De metalliske farver skaber det eksklusive og glamourøse look.

Materialer:

Kvaliteten skal være i helt top med hensyn til, hvordan stoffet føles på kroppen og holdbarheden. Følelsen mod
huden skal være let, blød og gå op i en større helhed med kroppen.
Her ses et high end univers af silke, blonder, perler og similisten.

Kvaliteter:

-Silke -Polyester-Chiffon -Bomuld-Viskose -Nylon-Uld -Spandex

Print & Broderier:

Kigger man på printet som Notes Du Nord selv gør en ære ud af designe selv, så passer til hele deres feminine og luksuøse univers. Det er hovedsageligt blomster og plante inspireret. Hvilket har været meget populære som prints de seneste år.

Dette hænger sammen med at blomster indirekte får kvinder til at føle sig værdsat og specielle. Blomster får kvinder til at smile( Inspiration 2014, www.6).
Man kan derfor konkludere at blomsterprint passer perfekt ind i Notes Dn Nord ́s koncept. Ligeledes giver sølv, guld, perler og glimtende sten en følelse af være dyr og eksklusive. Da det hører ind under den udsmykning vi kvinder påfører os, når vi skal se ekstraordinær og unikke ud.

Notes Du Nord holder også meget af dyreprint. Leopardprintet er gået igen i begge kollektioner.

Bruger:

Funktionelt:

Designets lette boxy og ind til kroppen pasforme giver brugeren en følelse af lethed og komfort. Det er ikke kun de enkle og rene snit, men også de lette og lækre materialer, som giver en dejlig fornemmelse mod kroppen.
De feminine silhuetter og detaljer i designet komplimenter kvindekroppen, så den fremstår smuk og feminin. Formerne og snittene i designet gør, at det eret meget alsidigt design, som de este kvinder ser godt ud i. Kvaliteten er helti top og brugeren invester i et tidsløst design, som holder formen og kvaliteten.

Emotionelle:

Designets alsidige silhuetter, den gode pasform, de feminine detaljer, den lette og lækre fornemmelse mod huden gør at kvinderne som bærer dette glamou- røse tøj selvsikkerhed og anerkende blikke. De føler sig unikke og godt tilpas, hvilket er følelser den almen kvinder stræber efter for at leve op til nutidens krav om at udtrykke sig. I dag er man det man udtrykker man er.

Kultur:

Personen:

Sara Sode er kreativ direktør og skaberen af Notes Du Nord sammen med manden Rasmus Sode. Notes Du Nord havde været længe undervejs og gennemtænkt ned til mindste detalje.
Så i 2016 blev brandet en realitet (Anders Skou Kristiansen 2016).

Notes du Nord har en klassisk tilgang til moden, med høj fokus på detaljer og kvalitet med en moderne og livlig følelse. De har en helt klar vision om at ska- be tøj med udstråling, som understøtter, hvor unik kvinden, der bærer det er.

Missionen er at få kvinder til at føle sig unikke, selvsikre og smukke i dereskreationer. De vil skabe glamuorøse, so stikeret og elegante ”go to go” og”forever styles”, hvor der leges med kontraster.

Designs, som den moderne kvinde ønsker, at fylde og beholde i deres skabe igennem hele livet.

Organisationen:

Sara Sode har en lang årrække erfaring indenfor modeverden og Rasmus Sode har erfaring fra medieverden og det at være selvstændig.

De har fra starten ønsket at vise, hvad det er de kan og er gode til. De har gennemtænkt hele konceptet og universet Notes Du Nord ned til mindste de- talje inden det blev lanceret. De var meget ambiøse i deres mål.
De satsede på at komme ind på markedet i A-butikkerne og internationalt.

”Hvis Man skal lykkes, skal man gøre det 100 procent. Så det gør vi.”

Sara Sode (Anders Skou Kristiansen 2016).

Satsningen har båret frugt og i dag kan Notes Du Nord ndes i high end bu- tikker i mere 13 lande, der spænder fra Norge til New Zealand og planen er at der stadig skal udvides løbende.

Indtil videre har Notes Du lanceret en bred Spring 17 kollektion, High-Summer/ Pre-Fall 17 og Fall 17 kollektionen er lige på trapperne (Notes Du nord 2017).