Sponsoreret indhold

Trends SS18 som Notes Du Nord kan bruge:

Udfra Notes Du Nords Design DNA er følgende trends for SS18 brugbare for Note Du Nord. Hvilket betyder at man kan tages dem med ind i designprocessen, når delkollektionen Spring 18 sættes igang.

Silhuetter & Detaljer:

-Åben ryg detaljer.
-Vidde nederst på ærmer.
-Ekstrem volume i ærmer.
-Ballonærmer sammen med bred tætsiddende cuff.
-Flerlags blondetop.
-Cut out shoulder
-Flæse/rynke detaljeret top.
-Skjortekjole.
-Sænket talje kjole.
-Sænket talje nederdel.
-Flerlags kjole.
-Kaftan.
-Nederdel med åben overlap på front.
-Mellemlang pencil nederdel. -Bukser med høj talje bundet med bindebånd og længden stopper over anklen.
-Højtaljet bukser med fuld længde og meget vidde i benene.
-Toppe med æseærmer

Materialer:

Her har jeg bevidst ikke researchet så meget, da jeg vælger at forblive tro mod de materialer, som Notes Du Nord i forvejen bruger, da det er materialer som Notes Du Nord har erfaringer med. Materialerne holder den høje kvalitet og de har den rette komfort, så det er der ikke grund til at ændre eller sætte over styr.

Farver:

Her passer mange af de farvekombinationer som trenden forudsiger meget godt med Notes Du Nord, da der både er de metalliske farver, de lyse, neutrale og dusede farver kombineret med klare kontrastfarver.

Print:

Her har Notes Du Nord sit eget print univers og det harmoner ikke med trenden for print, de fravælges.

Farver & materialer -Moods & Thoughts Merges

Materialer:

Materialerne skal være lette, bløde og komfortable mod hudensover ade. De skal kunne holde kvalitetsmæssigt. De skal udstråle atde er delikatte og dyre.

Farver:

Farverne på delkollektionen skal være farver som harmoner med Notes Du Nord og min inspiration. Så her skal vi have fat i de tre klas- siske farver sort, grå og hvid. Sammen med dem skal vi have nogle farver, der ligger op ad de dusede lyse neutrale farver, såsom creme, beige og nude. Nu mangler vi et par klare konstratfarver og de eksklu- sive metalliske farver.

Tag med på en lille rejse i mit sind og oplev et smuk øjeblik opslugt af naturen:

På denne gyldne sene forårsdag sidder du på en særpræget terracottafarvet bænk i en smuk smuk blomsterhave.
Haven er fyldt med sarte lyse blomster, hvis silkebløde, glatte og dusede blade harmoner perfekt med hudens blege nude nuancer.

Kigger du op bliver du blændet af solens gyldne silhuette, flytter du blikket ud over den lille idylisk anlagte sø fanger vandspejlets sølvskær dit blik.