Står du og skal arrangere en skøn dag for din veninde, som inden længe skal giftes, så kan du med god grund kigge med her. Du vil få god inspiration og sjove tips og tricks til en underholdende polterabend med din venindegruppe. I vil sammen få en uforglemmelig dag fyldt med mange gode grin og skønne minder.

Der skal sjov og underholdning på bordet

Opskriften på en god polterabend handler om at have det sjovt samt at kombinere forskellige aktiviteter. Her kan man med fordel vælge nogle rolige arrangementer først på dagen, som for eksempel et keramikkursus, croquis tegning eller en spa- og wellnessbehandling. Senere på dagen kan I spice stemningen op med karaoke eller mandestrip. Husk endelig at lægge nogle gode madoplevelser ind, så I har noget at styrke jer på til dagens mange sjove og udfordrende aktiviteter.

Frækt indslag der giver farve til kinderne

Hos charlotteschou.dk kan du finde den mandestripper, som lige netop du ønsker. Her kan du selv vælge udseende samt hvilket show der skal leveres. Måske der også skal være en lille hemmelig og fræk overraskelse? Så er din veninde til den pumpede og muskuløse type med mange tatoveringer eller er hun mere til den klassisk pæne mand som ligner svigermors drøm? Der er én for enhver smag og stil, som uden tvivl kan fyre op for en rigtig god stemning og en sjov fest.

Stripundervisning

En anden sjov og underholdende aktivitet til den gode polterabend er stripundervisning. Her kan du sammen med dine veninder lære, hvordan man bevæger sig sexet rundt, forfører mændene på et dansegulv, eller hvordan man giver kæresten en fræk oplevelse derhjemme i stuen eller i soveværelset. Der bliver taget hensyn til alle niveauer, så uanset om man er helt nybegynder eller om man er øvet, så bliver undervisningen tilrettelagt efter jeres ønsker og præferencer, så I sammen kan få en dag udover det sædvanlige med store smil på læberne.