Store kvinder med kurver kan have svært ved at finde tøj, der både er farverigt, smart, sidder flot på kroppen og så er i høj kvalitet. Meget tøj er lavet til slanke kvinder. Men der findes heldigvis alternativer.

Tøj I store størrelser i kvalitet

Det er et problem for mange store kvinder. At finde tøj i store størrelser, der sidder pænt på kroppen, og som er lavet i den gode kvalitet. Langt de meste tøj i de danske butikker er lavet med udgangspunkt i slanke modeller, og de store størrelser er typisk ikke designet godt. Men der er opstået alternativer til de normale butikker, hvor det er muligt af finde kvalitetstøj i plussize. En af dem er webshoppen Amamiko.dk, hvor dette netop er deres fokusområde.

Strømpebukser og leggins

Det er ofte en del af et rigtig lækker outfit, at også benene er klædt på i en farve, der matcher resten. Det kan dog være svært at finde strømpebukser og  leggins til store kvinder. Ofte findes de store størrelser blot i sort. Men der er heldigvis en mulighed.
I webshoppen Amamiko findes et stort udvalg af strømpebukser og leggings i flotte farver, og alle i størrelser fra 44 og op til 62. Du kan få dem i rød, grøn, gul, blå og flere andre farver samt selvfølgelig også i de klassiske sorte og hudfarvet. Også når det handler om leggins, så er der stor udvalg i alle de fede farver. Det gælder både for korte, 3/4 capri og de lange modeller. De helt korte, der minder meget om cykelshorts, kan med fordel bæres under en kjole, men de lidt længere er oplagte til en lidt kølig dag.

Alt det andet til dit outfit

Hos Amamiko fører de stort set alt hvad du har brug for som stor kvinde til at se godt ud. Det er både kjoler i forskellige design alt efter dit behov. Men det er også bluser, bukser, sko og rigtig meget andet. En super god mulighed for dig som kurvede kvinde.