Vi har allesammen prøvet at komme afsted på ferie, og så har vi glemt tandbørsten, vandrestøvlerne eller solbrillerne derhjemme.

Derfor har vi skræddersyet en god pakkeliste til dig her, så du ikke kommer til at glemme noget, når du tager på ferie.

Rigeligt med undertøj

Pak ekstra sokker og rigeligt med underbukser. Hvis du er aktiv på ferien, så har du ofte behov for at skifte underbukser et par gange om dagen – så pak hellere for mange end for få!

Mindst to par sko

Du skal have sandaler til de afslappede dage og et par gode sneakers at gå i. Hvis du er på fitnessferie eller vandreferie, så husk at pakke de gode vandrestøvler og måske et par løbesko.

En rummelig toilettaske

Man glemmer ofte toilettasken, fordi tandbørsten og ansigtscremen er noget af det sidste, som man bruger, inden man tager ud af døren. Husk at få pakket en smart toilettaske til rejse, som har plads til det hele.

Tøj til alle anledninger

Badetøj, træningstøj, festtøj, overtøj og nattøj. Husk at pakke tøj, så du har noget til enhver begivenhed. Hvis du gerne vil spare plads i kufferten, så sammensæt dine forskellige outfits hjemmefra, så du ikke pakker 3 identiske festkjoler, som du aldrig får brugt.

En powerbank

Du kommer med garanti til at bruge mange timer uden for dit hotel, airbnb eller hostel. Og du skulle nødig stå i en situation, hvor din telefon pludselig går død for strøm, mens du er ude på sightseeing. Husk altid at tage en powerbank og en ledning med i tasken.

En god bog

Du kan godt komme til at kede dig lidt, hvis du tilbringer en hel dag på stranden uden underholdning – som for eksempel en god bog. Hvis du har lang transporttid til din feriedestination, så er det også en god ide at have en spændende bog ved hånden.

Solcreme

Ligemeget om du skal på strandferie, vandreferie eller sommerhusferie, så er solcremen et must. Pas på din hud og brug solcreme hver dag, så du ikke bliver forbrændt, når du er udenfor i mange timer under den bagende sol.

Visum og vaccinationskort

Nogle rejsedestinationer kræver, at du kan fremvise et gyldigt visum for at komme ind i landet. Det gælder kun, når du rejser uden for EU. Nogle steder kræver også at du viser et vaccinationskort, så de kan se, at du har alle de påkrævede vaccinationer, som man behøver i landet.