Boligindretning er et område, hvor du virkelig kan udfolde dig kreativt og nyde udbyttet af dine anstrengelser.  Smæk benene op på sofaen med god samvittighed og nyd dine beroligende omgivelser med masser af positive vibes. Det er da også lidt fedt at give gæsterne eller familien en vaskeægte WAOW-effekt, når de træder ind i hjemmet. Er du helt ny i at indrette boligen til de forskellige sæsoner, behøver du ikke at føle dig overvældet. Læs med videre og få god inspiration til, hvordan du nemt og billigt kan friske dit hjem op, så det passer til årstiden.

Pift hjemmet op med planter i årstidens nuancer

Planter og grønt gør rigtig meget, og det gælder for alle sæsoner. Har du svært ved at passe dem, kan du overveje at købe blomster og planter i plastik. En vissen krukke gør intet godt for den positive stemning i hjemmet. Desuden kan du bruge dine plastikblomster igen og igen.

Gå efter farver, der passer til årstiden. Er der tale om efterår, er det de varme orange, røde og gule farver, der bør være dominerende. Vinteren er typisk præget af klassiske julestjerne i rød og hvid samt guirlander i gran. Disse kan desuden dekoreres med alverdens julepynt, så du får din helt egen, unikke dekoration. I foråret må der gerne være knald på farverne, fx pink, gul, blå og lysegrøn. Sommeren er formentlig den årstid, hvor man typisk har mindst pynt i hjemmet. Her må udtrykket gerne være let og eventuelt være præget af nogle flotte sommerblomster.

Træskilte med positive citater

Træskilte er billige og findes ligeledes til alle sæsoner. Det er altid godt med nogle positive indtryk. Det kan være skilte med tekster som ”love”, ”family”, ”welcome home” eller nogle positive og opmuntrende citater. Nogle kan godt lide at have et sofatæppe til hver sæson, hvorimod andre vælger et tæppe i en neutral farve, som kan bruges hele året rundt. Du kan spare penge ved at nøjes med at skifte pudebetrækkene, i stedet for at skifte sofapuderne ud.

Hyggelig belysning

Kæder med LED-lys eller små fyrfadslys er eminente til at give en ægte hygge-faktor. Det behøver ikke at koste en bondegård at sætte et personligt præg og fornyelse i hjemmet. Har du ikke nok på kontoen og det fx er lige op til en højtid, kan du se på nogle billige lån. En investering i hjemmet, familien og hyggen betaler sig. Sørg dog for, at du kan betale lånet tilbage rettidigt.