Alle virksomheder bør have et website. Men det er også vigtigt, at sitet er optimeret på forskellig vis. Både for at undgå hackerangreb, men også for at jeres brugere får den bedste oplevelse.

Hastighed er vigtigt

Det er vigtigt at få lavet hjemmeside optimering af flere grunde. En af dem er hastigheden på sitet. Altså den tid det tager at hente websitet ind i en browser. Det er vigtigt både for at sikre at jeres besøgende får en god oplevelse. Men også for dette faktisk hjælpe i forhold til jeres placeringer i Google-søgninger. Og det er primært Google, der generer trafik til dit site.

Sikkerhed skal være i fokus

Der er meget fokus på det, og det er også et stadig voksende problem på forskellig vis. For der sker hackerangreb hele tiden. Disse bliver lavet af forskellige grunde. Nogle hackere vil ganske enkelt ødelægge, måske fordi de ikke bryder sig om indholdet på et website. Men rigtig mange hackerangreb sker for at tjene penge. Det kan være ved at lægge links eller stykker af koder ind på dit site.

Dine kunders data

Har du en webshop eller lignende site, så skal du sørge for at dine kunders data bliver behandlet efter lovgivningen. Dette kræver at der hele tiden opdateres og optimeres på sikkerheden på jeres site. Ellers risikerer I store GDPR bøder, hvilket naturligvis ikke er fordelagtigt. Og så kan I miste kundernes tillid. Det koster også dyrt.

Får styr på adgangen

Det er vigtigt at have styr på hvem der har adgang til administrationen af jeres website. Og have styr på hvilke dele, som personerne har adgang til. Men jeres plan over dette skal også føres ud i virkeligheden. Det kræver at dette løbende overvåges og tilrettes. For tingene udvikler sig hele tiden, og derfor skal rettighederne løbende holdes ved lige.

Dit CMS system skal opdateres

De fleste websites er lavet i et CMS-susyem, der også kræver løbende opdatering. Bruger I WordPress skal både plugins og selve temaet opdateres, Det kan man hurtigt glemme, derfor er det oplagt at få andre til at hjælpe med dette.

Få lavet serviceaftale

Man kan ikke have alle kompetencer internt i sin virksomhed. Derfor kan det være en god ide at købe sig ekspertviden. Dette gælder også for viden omkring optimering og driften af et website. Via et bureau som TLA Media kan du lave en aftale, der giver en lang række fordele.