Når hjertet siger ja, men bankkontoen siger nej, så må man kaste en hvid pil efter luksusmoden.

Ofte koster det dig dyrt, hvis du insisterer på kun at købe designermærker og luksusmode.

Dog er det muligt at købe kvalitetsvarer til en brøkdel af prisen, hvis bare du handler smart. Det kræver blot at du kender til nogle smarte tips og tricks – og vi har dem til dig her!

Lav en opsparing

Hvis shopping af modetøj er din prioritet, så start med at lægge et budget. Sæt penge til side på en opsparing, som er dedikeret til det modetøj, som du har i kikkerten. Det kræver hårdt arbejde og tålmodighed, men det skal nok betale sig i sidste ende.

Gå efter kvalitet

Prioriter dine køb og sørg for at handle med både hjertet og hjernen. Det kan godt være fristende at impulsshoppe bunkevis af billige sko og kjoler, men til gengæld holder fast fashion ikke længe.

Gå efter kvalitetsmærker og begræns din shopping til 1 eller 2 stykker mærketøj, som du kan få glæde af i mange år.

Sælg ud af det gamle

Få råd til det nye ved at sælge ud af det gamle. Du har med garanti en sweater, som du ikke længere bruger eller et par bukser, som ikke passer dig lige så godt.

Ryd op i garderoben og sæt nogle af de fineste stykker tøj til salg på Marketplace. For mange er brugte sager det rene guld, og selvom du sætter det billigt til salg, så løber pengene op i sidste ende.

Spar på luksus

Elsker du restaurantbesøg? Hotelophold og spa-dage? Du behøver ikke droppe luksuslivet for at få råd til mode, du skal bare være smart med, hvor du bestiller henne.

På Rabatkongen kan man finde tilbud med op til 25% rabat på Hotel- og Kroophold. Få råd til luksuslivet uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten. Her finder du super gode tilbud på luksuriøse oplevelser.

Gå i genbrugen

Genbrugstøj er ikke kun nussede hand-me-downs fra H&M. Der er rigtig fede, flotte og dyre mærkesager, som du kan købe til en brøkdel af prisen, hvis du går i genbrugen.

Hold øje med tilbuddene

Hav is i maven når du shopper. I stedet for at lave store impulskøb, så vær tålmodig og hold øje med udsalg i dine yndlingsbutikker. Der er altid gode procenter at hente for eksempel efter jule- og sommertiden.