Leder du efter en god gave til din far, kæreste eller bedste ven? At købe gaver til herrer kan godt være en svær bedrift. Skal man købe en gavekurv? Ølbryggersæt? Billetter til en fodboldkamp?

Hvis du med sikkerhed ved, at han går op i stil og mode, hvorfor ikke give ham en gave, som appellerer til hans gode stil?

I denne artikel får du 5 gode gaveideer til ham, som går op i mode.

1. Et flot armbåndsur

Et armbåndsur er den klassiske herregave, som han med sikkerhed vil blive glad for.

Armbåndsure kan elevere ethvert outfit, og så er det naturligvis super praktisk altid at kende klokken. Hvis du gerne vil bruge lidt ekstra penge på ham, som du holder af, så gå efter de klassiske Rolex eller Omega ure i flotte designs.

2. Festlige skjorter

En mand kan næsten ikke få for mange skjorter. Skjorter er perfekte til festlige lejligheder, hverdagsbrug eller på arbejdet.

Det kræver naturligvis, at du kender hans størrelse, før du køber en skjorte. Prøv at vær snedig og find ud af, hvad hans tøjstørrelse er, uden at han fatter mistanke om dit gavekøb.

3. Kvalitetsunderbukser

Giv ham et par kvalitetsunderbukser i et flot design. Selvom underbukser ikke er noget, som man flasher til hverdag, så betyder det noget for en, at de ser flotte og stilrigtige ud.

Kvalitet har også noget at sige om, hvor behageligt undertøjet er at gå med til hverdag. Kig efter nogle flotte og behagelige underbukser mænd, som han kan føle sig godt tilpas i.

4. Slips

Man kan heller ikke få for mange slips. Køb ham et stilfuldt buisness-slips eller et sjovt farverigt slips til julefrokosten. Fine slips kan, på samme måde som uret, elevere et outfit.

Man kan smide slipset på over en skjorte for et business casual look, eller bruge det sammen med et jakkesæt til bryllup eller firmafrokost. Du kan aldrig gå helt galt i byen med et slips.

5. En blazer

Det er måske lige lidt for risky at købe et jakkesæt til en mand. Pasformen kan nemlig være rigtig svært at hitte ud af, medmindre man har de præcise mål.

Et godt alternativ til en jakke kunne være en fed blazer. Alle mænd bør have en blazer i deres garderobe skab til at smide over skjorten på arbejdet, eller til at have på til en festlig bytur.