Sponsoreret indhold

Læderforklæder fra Muud er populært fra private køkkener til bryggeri og in-steder

I disse år, hvor madlavning er noget, som er mere populært end nogensinde før, så har kvalitetsprodukter sneget sig ind i køkkenet, og et af de steder, hvor der er kvalitet, er læderforklæder.

Der er de klassiske, som siger “kys kokken-forklæde”. Men i dag er kokken mere seriøs og tager madlavning meget alvorligt, så kvaliteten er i højsædet.

Den øget kvalitet gælder i øvrigt både på knive, gryder, potter og pander og alt andet udstyr, man sørger for i et køkken. Og ikke mindst maden.

Høj kvalitet og lækre krydderier blandet med lidt storytelling = oplevelser og livsnydelse.

Læderforklæde fra danske Muud

Muud er et dansk brand med rødder i Ikast. De designer super lækre forklæder, og Muud har fået stor succes med deres lædervarer.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Moderne læderforklæde hitter stort

En af de ting, som er kommet ind, er forklæder i læder. Det, som tidligere var forbeholdt dem, som leverede øl. Det er ikke længere kun ølkuskene, som er iført forklæder i læder, nej det er også til dem, som har køkkenet som legeplads, og som nyder at lave mad både indendørs og udendørs i alt slags vejr.

Læderforklæder er et produkt, som holder i mange år, for læder er ikke noget, som så let går i stykker. Noget som for de fleste er en fordel, for bruger du meget tid i køkkenet, så er det vigtigt, at alt det udstyr, som du har, er af bedste kvalitet.

En af de store fordele ved et læderforklæde er, at der er intet, som trænger igennem, så selvom du står og arbejder med noget, som indeholder meget væske, som jo ofte er varmt når man står i køkkenet, så er du godt beskyttet mod stænk på dit tøj, for det trænger ikke gennem et læderforklæde, som det kan gøre med de tyndere forklæder i stof.

Dutchdeluxes Læder forklæde - kroko brun


Se produktet her

Dutchdeluxes Læder forklæde - kroko taupe


Se produktet her

Forkæde Sandhamn - sort


Se produktet her

Læder forklæde AFRICA - Stuff Design


Se produktet her

Læder forklæde cognac - Stuff Design


Se produktet her

Læder forklæde i grå - Stuff Design


Se produktet her

Læder forklæde sort skind


Se produktet her

Læder forklæde tan - Stuff Design


Se produktet her

Læder forklæde vintage mørk brun - Stuff Design


Se produktet her

Læder forklæde vintage sort - Stuff Design


Se produktet her

Læder forklæde Ørskov - cogcac


Se produktet her

Læder forklæde Ørskov - elephant


Se produktet her

Læder forklæde Ørskov - sort


Se produktet her

Pillivuyt Gourmet forklæde - brun


Se produktet her

Pillivuyt Gourmet forklæde - sort


Se produktet her

Zilla reol - Bloomingville


Se produktet her

Forklæder i læder og retro-look appellerer til mange

Læderforklæder er også noget som mange, specielt mænd, gerne vil have på, for det er noget, som for mange viser maskulin styrke, og så er det jo samtidig med til at sikre, du ikke ødelægger det pæne tøj, som mange har på under.

Forklæder i læder har også en anden funktion, for de kommer ofte med forskellige stropper og med lommer til de ting, som du bruger, når du kaster dig ud gastronomiens store glæder og udfordringer. Forklæder i læder er også noget, som passer godt til arbejdet i køkkenet. Det er holdbart og solidt, samtidig med at det er let at gøre rent, for det kan tørres af med en fugtig klud, og så er det klar til brug igen næste gang, du skal i køkkenet og kreere lidt godt til ganen.

Forklæder i skind er det sikre valg for dem, der gerne vil have en god blanding af kvalitet, funktionalitet og det sidste nye mode, og hvem kan ikke lide de tre ting samlet i et, vi er jo alle glade for at se godt ud, mens vi udfører det, som vi godt kan lide.

Maden bliver selvfølgelig ikke bedre af, at du får en forklæde i læder, men det er sikkert, at det får dig til at nyde turen i køkkenet eller ved grillen. Det lidt ekstra, og nyder man det, man laver, så bliver man også automatisk bedre til det.

Læderforklæde er mere end bare et modefænomen

Læderforklæder er også en god beskyttelse mod varmen, når du står ved grillen, ovnen eller komfuret, for vi ved alle, det kan være en varm fornemmelse, og det er rart med beskyttelse mod varmen, hvis du skal stå der i en længere periode, som når du laver pulled pork på grillen eller andet, som kræver kokkens opmærksomhed i mange timer ad gangen.

Forklæder i læder er ikke kun et modefænomen. Det er med til at beskytte effektivt, og det er samtidig noget, som kan være en del af kokkens beklædning i mange år frem, lidt som det er med de mange andre ting i et køkken. Det er jo ikke, fordi man køber nye knive eller skærebrætter hver og hver anden dag.

Læderforklæder vil være noget, som også fungere godt som en gave. Der er mange, som godt kan lide et læderforklæde med deres navn på, og det er hvad mange firmaer i dag sikrer, du kan få. Så har du en i familien, som godt kan lide at lave mad, så er forklæder i læder med kokkens navn lige det, som passer som gave.

Forklæder i skind vil være noget, som mange vil være klar med til grillsæsonen 2020, for det er der, hvor du vil få mange forklæder i læder at se, og vi ved jo alle, at er der noget, vi danskere er glade for, så er det at grille. Så hvis du tager til mange grillfester i løbet af sommeren, så er det med sikkerhed, du også får et læderforklæde at se, og er du heldig, så kan jo være, du selv har et eller måske to med navn eller øgenavn på, for det handler jo om, at man ikke må gå ned på udstyr, og det skader jo heller ikke at se lidt godt ud, mens man griller.