Sponsoreret indhold

Grillhandsker i læder – en livsstil

Det er blevet en livsstil for mange mennesker at grille. De tider er forbi, da vi var tilfredse med en gammel gryde med et par huller i bunden og en rist over, som vi så fyldte grillkul i og brugte, når vi ville riste pølser i haven en dejlig sommerdag.

Måske kan vi godt bruge en billig engangsgrill, når vi skal en tur til stranden og lige vil kunne lave lidt grillmad, mens vi hygger os i det lune sand – men ellers er grillkunsten i høj grad blevet udviklet de senere år.

Det startede med den runde Weber…

Det hele begyndte med, at de velkendte runde Weber kuglegrills blev promoveret voldsomt i reklamer og gennem artikler i bladene og udsendelser i TV. Da fandt danskerne ud af, at det at grille var så meget mere end lidt brændte pølser i haven. Vi lærte om indirekte varme, så vi kunne stege juleanden i det fri midt om vinteren, og vi lærte at grille grøntsager og sågar frugt, så grillanden fik helt nye smagsnuancer, end vi havde været vant til.

Grillhandske i sort læder


Se produktet her

Kurv i mørk grå filt


Se produktet her

Skind handsker - sort/creme


Se produktet her

… og nu er det en livstil at grille

I dag står der en avanceret grill ved næsten hvert et hus eller på enhver altan, hvad enten det er en kuglegrill til kul, en gasgrill eller måske en af de nye store grills, hvor træpiller af forskellige duftende træsorter skaber røg og varme til din langtidsstegte italienske skinkesteg, eller hvad du nu vælger at grille.

Det rigtige tilbehør til maden før maden

Når du vil grille rigtigt, så er det også vigtigt at have det rigtige tilbehør. Her kan et sæt grillhandsker i læder være en dejlig ting. Grillhandsker i læder giver dig et professionelt look, når du håndterer grillredskaberne, og hvis du også supplerer med et forklæde i læder, vil du tage dig ud som en rigtig grillmester.

Man kan få grillhandsker i læder i mange fabrikater og kvaliteter. Mange vil gerne have et sæt i brunt læder, som sender tankerne i retningen af en rigtig vinkyper i vinkælderen, som kan rådgive om de bedste vine og vælge det, der passer til maden. Med et sæt grillhandsker i lysebrunt læder lægger du dig op ad et lækkert kvalitetsimage, som familie og venner vil synes om.

Man kan naturligvis også vælge grillhandsker i andet end læder. Vatteret stof er også et yndet materiale, og her fås grillhandsker i mange forskellige designs og mønstre i stoffet.

Handskerne beskytter dig mod varmen

Det, der betyder noget for funktionen af et pargrillhandsker, er, om de beskytter hænderne og underarme mod glæder og strålingsvarme fra grillen. Her er grillhandsker i læder naturligvis meget effektive, fordi læderet danner en effektiv barriere mod varmen – og skulle uheldet være ude, risikerer du heller ikke så nemt, at der går ild i et sæt grillhandsker i læder, som tilfældet er med handsker i stof.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.
Man kan endda sige, at hvor stofhandsker med tiden bliver præget af brug og måske får huller på grund af gløder, så vil grillhandsker i læder tværtimod få en skøn patina i takt med, at de bliver brugt. Med tiden vil dine grillhandsker i læder bliver smukt farvede af brugen, og læderet vil blive blødt og behageligt, så du virkeligt vil nyde at bruge handskerne, når du griller.

Det er slet ikke ufarligt at grille, og derfor er grillhandsker ikke bare til pynt, men tjener det vigtige formål at skåne dine hænder og underarme.

Også til brug ved bålet

I dag er det ikke alene blevet trendy at grille. Mange kan også lide at lave mad over bål, og her kan et par grillhandsker i læder også være nyttige. Ved et bål kommer man endda endnu tættere i kontakt med levende ild end ved grillen, så det at beskytte hænder og underarme bliver ikke mindre vigtigt her end ved en grill.

Hvis I kan lide at samles ved en af bålpladserne ved stranden, på rastepladser eller ved lystbådehavnen og måske overnatte i de shelters, der ofte findes disse steder, så er grillhandsker i læder måske noget af det, der skal pakkes i rygsækken, når I tager afsted.

Hvad er priserne så på grillhandsker i læder?

Grillhandsker i læder fås i flere prislejer. Fra en lille hundredkroneseddel op til flere hundrede kroner. Prisforskellene skyldes selvfølgelig, at der er forskelle på kvaliteterne i de forskellige udgaver af grillhandsker i læder, men også, at der er tale om forskellige brands med forskelligt image og dermed også forskellig prissætning i markedet.

Man kan købe grillhandsker i læder på nettet eller i en fysisk butik. Især byggemarkeder har forskellige udgaver at vælge imellem, så du kan få en model, der passer til dine hænder og det udtryk, du gerne vil have, når du bærer handskerne.

Giver vi udtryk for fordomme, når vi tænker, at det nok mest er mænd, der gerne vil have et sæt grillhandsker i læder? Det kan vi ikke vide, men vi har nu alligevel fornemmelsen af, at mænd synes, at de tager sig særligt godt ud, når de har fået et par lækre grillhandsker i læder, som de kan lufte, når de griller sammen med familie og venner.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.