Det er en fornøjelse at få nøglerne til sit nye hjem, og hovedet har kørt rundt med tanker om indretning og alt det praktiske. Med så mange bolde i luften kan man hurtigt være nervøs for, om man har glemt noget. Derfor har vi samlet en række tips til når du skal flytte, så du får den bedste start i din nye bolig.

Pakning

Inden du flytter, skal du selvfølgelig have pakket alle dine ting ned i kasser. Det kan være fristende at smide det hele ned i en stor bunke. Der er dog nogle ting du kan gøre, for at gøre hele flytningen nemmere for dig selv. Pak kompakt i kasserne, så du slipper for at gå flere gange. Bland kassernes indhold med både lette og tunge ting, eksempelvis tæpper og bøger. En hel flyttekasse fyldt med bøger kan være noget nær umulig at få flyttet op på tredje sal.

Internet

Det meste underholdning er i dag tilkoblet internettet, og derfor er det en vigtig detalje at have styr på når du flytter. Det kommer dog bag på mange, hvor lang tid det kan tage at få op og køre. Derfor er det en god idé at ringe til din internetudbyder i god tid, og få tilkoblet net. Så er du klar til at lægge dig på sofaen efter en lang flyttedag, og koble af med en god film eller serie.

Seng

Sengen er det møbel du opholder dig i allermest, og derfor er det også vigtigt at finde en god og behagelig model. Den rigtige seng kan give dig en væsentlig forbedring af din nattesøvn, og derfor gøre dig mere frisk til dagen. Der er mange valgmuligheder indenfor senge. Du kan derfor med fordel finde hjælp til valg af ny seng, så du finder den helt rigtige model til dig.

Samle møbler

Med et nyt hjem følger også en del nye møbler. Uanset hvor de nye møbler bliver købt, er der ofte noget der skal samles. Enten er det et par enkelte skruer, eller hele møblet der kommer i 100 forskellige dele. Det kan betale sig at have pakket noget værktøj et sted, hvor du hurtigt kan finde det. Det er nemmere at få tømt alle kasser, når du har samlet møblerne.

Budget

Om det er første gang du flytter hjemmefra, eller du er garvet i flytninger, så kan det betale sig at lægge et budget. Dine udgifter ændrer sig, og derfor skal dit budget tjekkes efter i sømmene.