Efter mange måneder indenfor de samme fire vægge, kan man godt have brug for at kigge på nogle lidt andre, måske nye ting. I bæredygtighedens tegn kan man vove sig ud i at upcycle noget man allerede ligger inde med. Det kan man ved f.eks. at male en gammel vase man har stående, eller skifte grebene på et møbel. At skifte greb ud på et gammelt møbel er et godt trick, som kan puste lidt liv i selv den mest slidte kommode. Man kan som alternativ slibe møblet ned og male det i en farve, for at lave en lidt større forandring. At skifte grebene ud er en mindre omstændig makeover, som heller ikke tager alverdens tid.

Et frisk pust af skandinavisk design

Står du og drømmer om et nyt køkken? Moderne lædergreb til låger kan bruges på et enkelt møbel, men de er også flotte på køkkenlåger. Hvis du skifter dine greb ud med lædergreb i dit køkken, får rummet et pust af skandinavisk design. Det er en god måde at give dit gamle køkken et nyt look, uden at skulle skifte det hele ud. De flotte læderhåndtag er stilrene og findes i fire forskellige farver, så de kan passe til alle køkkener. Grebene er produceret i kernelæder, som gør at de er lækre at røre ved, samtidig med at de giver hele køkkenet et trendy nordisk udtryk.

En nem måde at upcycle dine gamle møbler på

Ved at upcycle gamle møbler eller pyntegenstande kan man puste nyt liv i noget, man ellers ville have smidt ud. Det er en bæredygtig måde at give hjemmet et frisk pust på, som også resulterer i unikke løsninger. Ved at skifte greb på et gammelt møbel, som egentlig var på vej ud, kan det få nyt liv og holde et par år endnu. Der findes diverse greb man kan bytte de gamle ud med, som f.eks. porcelænsknopper med og uden mønster. De kan give dit møbel et feminint og fint udseende. Lædergreb kan give dit møbel et råt og stilrent udtryk, som passer godt sammen med både gamle patinerede møbler, og nyere møbler. Hvis du er i tvivl om, om du kan lide dit nye hvide ikea-møbel, kan lædergreb fra byRavn give det den sjæl og varme, som det muligvis står og mangler. De flotte lædergreb kan styles, så de passer ind i både klassisk og moderne indretning.