Sponsoreret indhold

Rejsetasker fra Still Nordic og andre kvalitetsbrands

Der findes et stort udvalg af rejsetakser, og de fås i alle prisklasser. Når man skal på rejse, kan der være mange gode grunde til at vælge en rejsetaske i læder. Men der er også andre ting, som skal tages i betragtning.

Først og fremmest skal du have en rejsetaske som er god, holdbar og funktionel. Og de fås i mange forskellige størrelser og varianter. Nu skal du bare vælge den rejsetaske, som passer dine forventninger og behov bedst.

Det her skal du overveje, når du køber din næste rejsetaske:

  • Størrelsen og vægten
  • Materialet
  • Antallet af rum
  • Funktioner
  • Design
  • Prisen

American Tourister Summerfunk Dufflebag


Se produktet her

Epic Explorer NXT Gigatrunk Rejsetaske


Se produktet her

Epic Explorer NXT Kabinetrunk


Se produktet her

Epic Explorer NXT Megatrunk Rejsetaske


Se produktet her

Epic Explorer NXT Teratrunk Rejsetaske


Se produktet her

Epic Foldbar Rejsetaske 132 L


Se produktet her

Epic Foldbar Rejsetaske 28 L


Se produktet her

Epic Foldbar Rejsetaske 54 L


Se produktet her

Epic Foldbar Rejsetaske 92 L


Se produktet her

LifeVenture Expedition Wheeled Dufflebag 100L


Se produktet her

LifeVenture Expedition Wheeled Dufflebag med hjul 120L


Se produktet her

Lifeventure Toilettaske med ophæng L Blå


Se produktet her

POC Trolley, 100L, sort


Se produktet her

Rejsetasker til tagboks 3-sæt CRUZ PADDOCK 400


Se produktet her

Rejsetasker til tagboks 3-sæt G3 ABSOLUTE 320


Se produktet her

Rejsetasker til tagboks 3-sæt G3 ABSOLUTE 400


Se produktet her

Rejsetasker til tagboks 3-sæt G3 HELIOS 400


Se produktet her

Rejsetasker til tagboks 3-sæt G3 KRONO 400


Se produktet her

Rejsetasker til tagboks 3-sæt G3 SPARK 400


Se produktet her

Rejsetasker til tagboks 3-sæt KAMEI HUSKY 420


Se produktet her

Rejsetasker til tagboks 3-sæt MENABO MARATHON 400


Se produktet her

Rejsetasker til tagboks 3-sæt TAURUS ADVENTURE 300


Se produktet her

Rejsetasker til tagboks 3-sæt TAURUS EASY 320


Se produktet her

Rejsetasker til tagboks 3-sæt THULE FORCE XT S


Se produktet her

Rejsetasker til tagboks 4-sæt


Se produktet her

Rejsetasker til tagboks 4-sæt ATERA CASAR L


Se produktet her

Rejsetasker til tagboks 4-sæt ATERA CASAR M


Se produktet her

Rejsetasker til tagboks 4-sæt ATERA CASAR XL


Se produktet her

Rejsetasker til tagboks 4-sæt CRUZ MODULA WEGO 500


Se produktet her

Rejsetasker til tagboks 4-sæt G3 KRONO 480


Se produktet her

Rejsetasker til tagboks 4-sæt G3 SPARK 480


Se produktet her

Rejsetasker til tagboks 4-sæt HAPRO TRAXER 5.6


Se produktet her

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Hvordan finder du den rette rejsetaske – til mænd og kvinder

Da udvalget er meget stort, kan man naturligvis også finde både rejsetaske til herre og rejsetaske til damer. Mænd og kvinder har ikke altid de samme præferencer, og derfor er der her også gode muligheder for at vælge den taske, som man helst vil have.

Der findes rigtig mange forskellige modeller, og det er vigtigt at have sig for øje, at når man skal på rejse, skal man sørge for at vælge den bedste mulige taske.

Rejsetasker fås også i rigtig mange forskellige størrelser, og man kan derfor både vælge store og små modeller. Skulle man have brug for at vælge en rejsetaske til håndbaggagen, er det også en mulighed.

Så du skal have for øje, hvad rejsetasken skal bruges til – altså udover bare at rejse med den.

Skal den kunne bringe meget tøj? Større vægt eller kunne medbringes som håndbagage i flyet?

Overvejelserne før købet af en rejsetaske

Du skal selvfølgelig afklare med dig selv, hvad du skal bruge rejsetasken til. Er det kun få weekender om året, du skal i sommerhus eller på storbyweekendferie, eller skal rejsetasken bruges ofte til fx forretningsrejser?

Størrelsen og vægten

Størrelsen på rejsetasken er vigtig, da det både kan, eller skal, være en taske, som du nemt kan have med dig i fx flyet, toget eller i bilen.

Den skal være nem og let at håndtere og alligevel stor nok til, at kunne indholde tøj til flere dage, toilettaske og andre fornødenheder.

Du kan se flyselskabernes krav til de maksimale mål i afsnittet nedenfor.

Materialet

Det mest populære materiale (det som folk vil betale mest for i hvert fald) til rejsetasker er ikke overraskende læder. Flere tasker er dog også lavet af polyester, da det er langt langt billigere end læder og meget slidstærk. Samtidig så ændre det ikke i særlig høj grad udseende over tid.

Men læder er selvfølgelig det mest eksklusive materiale, og så ser det bare super lækkert ud.

Antallet af rum

Har du brug for flere rum end et? Efterhånden som vi har samlet en masse små gadget som iPhones, iPads, kabler, power banks, pas, nøgler osv, så er et par mindre rum til, ar holde styr på de helt små ting også meget behændige.

De fleste nyere designs af rejsetasker har flere rum. Ikke kun på grund af funktionaliteten, men fordi de bliver en del af designet.

Prisen på en rejsetaske

Som du sikkert allerde ved, så svinger priserne på en rejsetaske fra få hundrede krober til flere tusind kroner.

Og som regel får man hvad betaler for. En taske er en taske, som kan opbevare ting. Ingen overraskelse der. Men vi er jo meget bevidste om hvordan “vi ser ud” og hvordan noget bare kan føles vildt lækkert – og udløse nogle gode følelser i kroppen.

Men find et sweetspot, hvor du føler du får det du har brug for til den pris du vil give. At købe for billigt, kan også blive dyrt fordi du ender med ikke at bruge din nye rejsetaske, eller skulle ud og købe en ny.

Flysleskabernes krav til håndbagage

Flyselskab Maks mål Maks vægt
easyJet 56 x 45 x 25 cm Ingen maks
Ryanair 55 x 40 x 20 cm 10 kg
Norwegian 55 x 40 x 23 cm 10 kg
SAS 55 x 40 x 23 cm 8 kg

En rejsetaske til alle former for rejser

Det er altid en rigtig god idé at forberede sig i god tid, når man skal ud at rejse. En del af at tage ud at rejse er naturligvis, at man vælger den helt rigtige taske til formålet. Da der findes rigtig mange forskellige modeller og varianter, kan man også vælge en rejsetaske med hjul. Her er der også mange forskellige modeller at vælge imellem, og disse rejsetasker fås også i forskellige størrelser. Prisklassen spænder også bredt, og derfor er det også muligt at finde en taske til enhver pengepung. Der er udelukkende fordele ved at vælge en rigtig god rejsetaske til rejsen, og de fås i rigtig mange forskellige kvaliteter.

Tag dig tid til at finde gode rejsetasker

Her på siden har man altså mulighed for at vælge mellem alverdens rejsetasker. Man kan bruge taskerne, uanset hvilken rejse man skal på, og alle taskerne er alle meget rummelige. Når man eksempelvis vælger en rejsetaske i læder, vil man få en taske, der er i rigtig god og holdbar kvalitet. Disse tasker kan man også få som både rejsetaske til damer og rejsetasker til herre. Med det store udvalg bliver det ikke nogen sag at vælge den helt rigtige taske til rejsen. En taske skal altid være god og rummelig, men den må også meget gerne være pæn at se på. Fælles for alle taskerne her på siden er, at de er pæne og udviklet i høj kvalitet. Når man kigger efter rejsetasker her, kan man derfor også være sikker på, at de alle er i god og holdbar kvalitet. Man skal altid sørge for at tage sig rigtig god tid til at vælge den helt rigtige taske til rejsen. Så bliver man også ekstra glad for den. Det er desuden vigtigt at holde sig for øje, at man sagtens kan have tasken i rigtig mange år.

Vælg gode og kvalitetsrige rejsetasker

Da der er mange gode rejsetasker på markedet, så skal man selvfølgelig også tage sig god tid til at vælge den helt rigtige taske. Det kan godt tage lidt tid, men her på siden er det ikke svært at danne sig et godt og sikkert overblik over de bedste rejsetasker. Når man skal af sted på rejse, er det altid vigtigt at have en taske med, som er af rigtig god kvalitet. Ofte er det jo sådan, at man har mange ting med sig på rejsen, og derfor er det også yderst vigtigt, at tasken skal kunne bære det hele. Det kan den med sikkerhed, når man vælger at anskaffe sig en taske, der er af god kvalitet.

Vælg mellem de mange modeller af rejsetasker

Når man skal vælge den helt rigtige rejsetaske, vil det naturligvis være allerbedst, hvis man vælger at kigge dem alle sammen igennem. De fleste mennesker har nogle præferencer for, hvad det er for en type taske, de helst vil have med på rejsen, og det er godt at tage udgangspunkt i disse præferencer. Når man ved, hvad det er, man går efter, er det også langt nemmere at vælge den rigtige rejsetaske. Man kan eksempelvis vælge en rejsetaske med hjul, og der er her rigtig mange spændende modeller at vælge imellem. Man kan også vælge helt traditionelle rejsetasker, som ikke har hjul. Det gode er også, at man kan finde mange lækre rejsetasker til damer, mens der også er et godt og unikt udvalg af rejsetasker til mænd. Det er med andre ord ikke svært at finde lige præcis den taske, som man gerne vil have til rejsen. Når man man vælger den helt rigtige taske til rejsen, er der også endnu større chancer for, at rejsen bliver helt uforglemmelig. Man kan derfor lige så godt gøre, hvad man kan, for at finde den taske, som man har brug for.

Køb en taske allerede i dag

Når man køber en rejsetaske allerede i dag, vil man være godt forberedt til rejsen. Det er også noget af det, som det gælder om, når man skal ud at finde en taske. I jo bedre tid, man er forberedt, jo større fornøjelse bliver det at tage på rejsen. Det gode ved at købe en god rejsetaske er også, at det ikke er en udgift, der er meget omkostningstung. Man kan også glæde sig over, at netop rejsetasker er noget, der holder i rigtig mange år. Der er naturligvis forskel på de mange modeller, ligesom der også er i priserne. Det er dog heldigvis muligt at finde en taske for enhver smag. Med det gode overblik, der er her på siden, vil man også hurtigt finde ud af, at det ikke tager lang tid at finde præcis den rejsetaske, som man er på udkig efter. Det er uanset, om der er tale om en rejsetaske til damer eller en rejsetaske til herrer. Der er også masser af gode muligheder for at få en rejsetaske i læder, hvis det er det, man er til. Man kan dog naturligvis også få en hel masse, der ikke er fremstillet i læder, såfremt det er det, man foretrækker. Der er også masser af gode muligheder for at få en rigtig god og fin rejsetaske med hjul.

Rejsetasker til alle rejser

Når man skal ud at rejse, så er det vigtigste altså, at man har en rigtig god taske til at tage med på rejsen. Det tager ikke nødvendigvis lang tid at vælge en god taske, men det er naturligvis nødvendigt, at man tænker sig godt om inden. Det er godt at finde ud af, hvor stor eller lille en taske, man har brug for, og derudover er det vigtigt, at man køber præcis den størrelse, som man gerne vil have. Hvis man meget ofte er ude at rejse, skal man naturligvis også tage højde for dette. Der er kun god grund til at anskaffe sig en rigtig lækker rejsetaske, når man er vild med at rejse. Det er med sikkerhed også en investering, som man vil blive rigtig glad for. Med en lækker rejsetaske er der også altid god grund til at tage på rejse. Det behøver heldigvis heller ikke at være dyrt at købe en rigtig god rejsetaske.

Husk hygiejnen

Skal du ud at rejse, kan din taske blive båret og rørt af mange. Derfor er det en god ide for både dig selv og andre at have en håndsprit med dig, som holder det hele rent. Noget som især er vigtigt i en tid som denne. på den måde sørger du for en taske fri for unødvendige bakterier.