Sponsoreret

Ahh…forår.

Foråret er en helt igennem fantastisk årstid: Temperaturen stiger, træer og blomster springer ud, og du kan igen begynde at være udenfor og nyde solen.

Selvfølgelig lægger corona-krisen i denne tid en dæmper på foråret, men forhåbentlig går der ikke lang tid, før du igen kan hænge ud med dine venner. Indtil da må i gøre den slags digitalt på Facetime 😉

Og mens du går derhjemme og venter på, at corona-krisen er overstået, kan du passende bruge tiden på at blive mere stilfuld og få fingre i nogle lækre produkter, der kan løfte din stil.

Vi har 4 gode råd til dig, der gerne vil have en federe og mere cool stil:

Råd #1 – Få styr på dine kort med en cool pung eller kortholder

Står du og fumler med alle dine kort, hver gang du skal købe noget?

Det er ikke særlig smart, vel..?

Derfor vil vi råde dig til at få fat i en ny pung eller kortholder fra BestMan, så du kan komme af med din gamle, lasede tegnebog og opgradere til en cool model.

Råd #2 – Gør mere ud af din hjemmebar

Elsker du drinks og cocktails? Og er du glad for invitere gæster forbi til en kølig drink?

Så er det et must at opgradere din hjemmebar med noget professionelt barudstyr.

Mixere, barglas, citruspressere, skænkepropper og meget mere. Med noget lækkert barudstyr fra sider som PremiumBottles, kan du både lave bedre drinks og score nogle point til din ‘cool-konto’.

Råd #3 – Køb et cool smykke

Er du glad for smykker? Så bør du tjekke Cuff Copenhagen ud.

Cuff Copenhagen er en ret ny spiller på smykke-scenen, og de producerer nogle vildt cool armbånd, vedhæng til halskæder og øreringe.

Designet er super simpelt, lækkert og flot, og alle smykkerne er håndlavet i København. Med et smykke fra Cuff Copenhagen får din stil med det samme et stød i den rigtige retning.

Råd #4 – Få noget fedt keramik til hjemmet

Har du kun IKEA ting derhjemme? Så bør du måske købe noget flot keramik til dit hjem!

Hvis du kunne trænge til noget nyt keramik, vil vi klart anbefale, at du tjekker Yonobi ud.

Yonobi er en butik, der sælger håndlavet keramik – alt fra vaser, kopper og meget mere – og alle deres varer er utrolig flotte og unikke. Med keramikkunst fra Yonobi på hylderne er du sikker på at imponere dine gæster fremover.