Sponsoreret indhold

Kontoen er tom, men håbet om at kunne købe den nye jakke, som du har kigget på i månedsvis, er langt fra slukket. Vi kender alle følelsen af at have forelsket sig i et item, men ikke have råd til at købe det nu og her. Så er gode råd pludselig dyre.

Vil du gerne have mere mode for dine penge, har vi dog samlet en række råd til dig her, der vil sikre dig flere penge på kontoen til alt det modetøj, du ikke kan undvære. Læs med, og find forhåbentlig et par hacks, du kan bruge.

Her er 3 gode råd i samarbejde med Lånet.dk.

Vent og spar

Det nyeste nye er ofte det mest eftertragtede blandt fashionistas, og det er ikke uden grund. Det er ofte designernes moderne legeplads, hvor de eksperimenterer med de tendenser, der rører sig i samfundet. Uanset om det er farver, snit eller mønstre.

Og derfor står nye kollektioner og stables ofte øverst på en sand modegurus ønskeliste. Ikke desto mindre følger prisen dog også ofte med nyhedsværdien, og derfor kommer du alt andet lige til at skulle punge ud med mere, hvis du skal være med på bølgen. Kan du i stedet vente et par uger eller nogle måneder, er der ofte rigtig mange penge at spare. Tålmodighed er en dyd – også i modeverdenen.

Gå på tilbudsjagt

Ja, selv de dyre mærker og moderne brands er af og til på tilbud, og her gælder det om at være hurtig og slå til, når muligheden byder sig. Det kan godt være, at du ikke finder dine yndlingssko fra lige netop favoritbrandet, men måske er det en sød trøje eller en nederdel fra et godt mærke, der kan fås til halv pris?

Selvom du selvfølgelig skal være kræsen, giver det også god mening at udvide sin horisont en smule og måske prøve noget, man ellers ikke ville have købt, da der trods alt er større beløb at spare. Måske finder du faktisk dit nye favorititem – og så til en pris, man skulle tro, var løgn. Men den er god nok – der findes faktisk billigt modetøj.

Lån penge, og betal tilbage senere

Mange vil måske tænke, at et lån ikke bør være en løsning på modetørsten. Og det kan der såmænd i nogle tilfælde også være noget om. Hvis din økonomi ikke kan håndtere store indkøb af tøj og styles, er et lån ikke nogen løsning. Hvis du derimod blot er presset i en kortere periode og normalt ellers har råd og dåd, så er et lån en effektiv måde at få rede kontanter på nu og her – som man så bare betaler tilbage senere.

Det svarer ret beset til at låne af mor og far eller en god ven – dog med den undtagelse, at du selvfølgelig betaler renter. Har du forelsket dig i et par nye sko eller en fed skjorte, så tag et hurtigt lån, og få finansieret købet. Det er slet ikke så farligt, som det lyder, og inden du ved af det, er lånet betalt tilbage.