Leg er vigtigt. Det er det faktisk både for børn og voksne. Der er mange muligheder for at kunne lege. Men det er da rart, hvis det foregår på en behagelig måde for kroppen.

Hvad er en legemåtte?

Et oplagt sted til at lege på en behagelig måde er på legemåtter. Altså et godt underlag til, at legen kan udføres på, og at børn føler sig trygge. Hos Hyggi.dk kan du erhverve dig en række forskellige lækre bløde legemåtter, som de helt små kan føle sig trygge og behagelige på. Måtter der giver beskyttelse overfor små bump, når en baby begynder at ligge på maven, at kravle og selv når de først skridt tages. En face i livet hvor tryghed og sikkerhed skal have stor prioritet.

Sikkerheden er i orden

Der har været meget fokus på sikkerheden ved udviklingen af legemåtterne fra Hyggi.dk. Det er giftfrit memory-skum, som måtterne er lavet af. De er testet og godkendt af en af de højeste standarder inden for krav til legetøj i Europa. Dermed er de også sikret for giftstoffer og lignende, som dit barn skal være sikker på ikke at indtage.

Også til kæledyr

Langt de fleste kæledyr vil og kan også uden problemer opholde sig på legemåtterne. Både hunde og katte og mange andre vil kunne nyde det. Selvfølgelig er det vigtigt at undgå at der kredses og bides hårdt i måtterne, da de ikke er designet til dette. Og skal I have fokus på samspillet mellem baby og kæledyr.

Mange designs

Faktisk kan det være svært at vælge, hvis du beslutter dig for at I skal have en legemåtte. For der findes en række forskellige lækre designs, og ovenikøbet i forskellige farver. Tæpperne er designet med inspiration i kolde farver og enkeltheden fra Norden. Meget elegant. Alt er smag og behag, og du kan med stor sandsynlighed finde noget, der matcher din smag og få stor glæde af måtten.

Let at rengøre

Mange småbørnsforældre har en travl hverdag. Derfor skal tingene helst være lette at udføre. Det er rengøringen af legemåtterne netop. Det er blot at aftørre dem med en klud, hvor der er påført lidt neutralt rengøringsmiddel, så kan langt det meste af det beskidte fjernes. I enkelte tilfælde skal der lidt mere til for at fjerne alle pletter.