En virksomhed består af mange ting, der skal være styr på. Der er selvfølgelig en kernekompetence, der skal fungere, samt varer eller serviceydelser, der skal ud over rampen. Men der er også nogle rammer, der skal sætte op omkring virksomheden, så den fungerer administrativt. Blandt dem er at I skal have den rette erhvervs forsikring.

I skal have den rette erhvervsforsikring

Det er vigtigt at være forsikret på den rette måde. Forstået på den måde, at I skal være dækket for de rette ting, som I har behov for. Desuden er det spild af ressourcer at være enten overforsikret eller underforsikret.

Få uforpligtende tilbud

En måde at finde frem til det rette tilbud på en erhvervsforsikring til jeres behov er at få en række uforpligtende tilbud, og så se om der er et der rammer de I ønsker. Det kan I let og hurtigt gøre via Forsikringsportalen.dk. Der kan I vælge mellem 16 forskellige erhvervsforsikringer via en formular, som I kan vælge imellem. Derefter skal I udfylde de behov som I har i virksomheden, så jeres tilbud kan udføres så detaljeret som muligt. Husk at tjekke jeres oplysninger og sørg for at have CVR nummer og de rette kontaktinformationer helt korrekte, så der ikke opstår misforståelser.

Så kommer tilbudene

De forsikringsselskaber der er tilknyttet Forsikringsportalen.dk vil derefter fremsende de uforpligtende tilbud, som I kan benytte, hvis de matcher jer. Ved nogle tilfælde vil forsikringsselskaberne kontakte jer direkte for uddybende svar.

Populær forsikring

Blandt de mest populære forsikringer, der bestilles via Forsikringsportalen.dk, er en forsikring mod hackerangreb og for at sikre jeres netbank. Det er en meget aktuel forsikring og relevant i forbindelse med den øget online kriminalitet. Det er dog også yderst populært med gode arbejdsskadeforsikringer, og det er det med en rådgiverforsikring, en forsikring mod løsøre og arbejdsudstyr. Men det er også relevant med forsikringer omkring jeres rejser, omkring jeres køretøjer plus for jeres bygninger, jeres transport plus faktisk også at have en forsikring mod driftstab.

Forsikringsportalens rolle

Det kan være svært at gennemskue, hvilken rolle en portal som Forsikringsportalen.dk har i forbindelse med formidling af erhvervsforsikringer. Portalens rolle er blot at formidle kontakten mellem virksomheder og forsikringsselskaber. Det gør de via de værktøjer, der er indarbejdet i deres forretningsplan. Men for dig som bruger er det gratis og uforpligtende at benytte Forsikringsportalen.dk.