Sponsoreret indhold

Weekendtasker fra Still Nordic og andre store kvalitetsbrands

Weekendtaskerne fra danske Still Nordic er ikke bare lavet i top lækkert læder, men er også flot designet i et tidløst look. Du kan se et udsnit af de mest solgte nedenfor.

Du vil i denne artikel kunne finde inspiration til weekendtasker til damer, herre og selvfølgelig i læder.

Det her skal du overveje, når du køber din næste weekendtaske:

  • Størrelsen og vægten
  • Materialet
  • Antallet af rum
  • Prisen
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Weekendtasker – din uundværlige følgesvend

Vi kender alle sammen til det med, at skulle et par dage afsted på rejse. Det kan enten være i forbindelse med familiebesøg, fritidsaktiviteter – eller sågar en forretningsrejse. Uanset hvad grunden er, så kræver korte rejser som regel at man pakker en taske. Her er weekendtasker et ideelt valg i stedet for, at slæbe en stor, tung og klodset kuffert med sig.

Det er muligt, at finde weekendtasker som passer til enhver situation og enhver rejsende. Der findes en weekendtaske specielt designet til damer. Ligesom det også er muligt, at købe sig en weekendtaske til herre. Hvis man er til det lidt mere kvalitetsbevidste og luksuriøse, så findes der også muligheden for, at erhverve sig en weekendtaske i læder.

Skal du på et dejligt weekendophold eller en forretningsrejse i Danmark eller i udlandet, så er det ideelt at medbringe en weekendtaske til dine ting. Denne type taske er, som navnet siger, designet til weekendophold, korte ferier eller forretningsrejser, hvor du kun medbringer det allermest nødvendige. Men det er selvfølgelig forskelligt fra person til person, hvad “det mest nødvendige er”, og derfor fås weekendtasker også i mange forskellige størrelser og designs.

Hvordan finder du den rigtige weekendtaske?

Der findes et stort udvalg af weekendtasker på markedet, og det kan derfor være lidt af en udfordring at finde den rigtige, som passer til dig og dine behov. Vi kommer her ind på forskellige muligheder, for det er ikke kun det lækre design, du bør gå efter. Der er forskellige kriterier som rummelighed, størrelse, materialevalg osv. Det er vigtigt, at du får afklaret, hvilke behov du har, før du går ud og investerer i en dyr taske. Ellers kommer du måske til at fortryde dit køb. Nedenfor kan du se en række kriterier, som du bør gå efter og overveje, før du køber en weekendtaske.

Overvejelserne før købet af en weekendtaske

Du skal selvfølgelig afklare med dig selv, hvad du skal bruge en weekendtaske til. Er det kun et par weekender om året, du skal i sommerhus eller på storbyweekendferie, eller er det regelmæssigt, at du rejser i weekenderne – alene eller sammen med familien? Skal weekendtasken primært bruges i forbindelse med forretningsrejser?

  • Størrelsen og vægten. Størrelsen på din weekendtaske er vigtig, da det både kan, eller skal, være en taske, som du nemt kan have med dig i fx flyet, toget eller i bilen. Generelt bare nem og let at håndtere, men alligevel stor nok til, at kunne indholde tøj til flere dage, toilettaske og andre fornødenheder.
  • Materialet. Der findes flere forskellige populære materialer, som weekendtasker er i. Læder er det klart mest populære materiale. Flere tasker er dog også lavet af polyester, da det er langt langt billigere end læder.
  • Antallet af rum. Hvad har du brug for at rum? Ét stort rum til det mest, plus et par rum til de helt små ting. Eller har du brug for en masse mindre rum til sortering af pas, penge, nøgler, telefon, tablet osv?
  • Prisen. Prisen svinger fra 100 kr til flere tusind kroner. Og man får som regel hvad man betaler for. De kan tit udføre den samme opgave, men der er bare forskel på kvalitet. Men find et sweetspot, hvor du føler du får det du har brug for til den pris du vil give. At købe for billigt, kan også blive dyrt.

Størrelsen og vægten på weekendtasken

Størrelsen på weekendtasken er vigtig af to årsager. For det første skal du vide, om du vil medbringe den som håndbagage i flyet, for så er der nogle bestemte mål, som den ikke må overskride. Hvis den ikke skal bruges som håndbagage, men blot pakkes og smides i et bagagerum i bilen, så kan du frit vælge den størrelse, du har behov for. For det andet er størrelsen vigtig i forhold til, hvor mange ting du ønsker at medbringe på dit weekendophold, forretningsrejse eller til fritids- og sportsaktiviteter. Hvor meget tøj, personlige plejeprodukter og andre ting skal weekendtasken kunne rumme?

Taskens vægt spiller en rolle – især hvis du skal bære den i hånden eller over skulderen. Læder vejer mere end fx nylon, men du kan vælge mellem mange typer af lædertasker og finde en ’let model’, hvis du ønsker det. Nogle weekendtasker fås også med hjul, hvis du foretrækker det.

Antal rum

De fleste weekendtasker har flere rum til småting, hvilket er smart, når man fx skal have styr på, hvor man lægger sin pung, pas nøgler osv. Nogle weekendtasker har også rum til tablet eller pc, så hvis du ønsker at medbringe elektronisk udstyr – ud over din smartphone – så kan du med fordel vælge en model, som har rum designet til den type udstyr. 

Pris

Sidst, men ikke mindst, er der prisen på tasken. Hvad må den koste? Er du parat til, at investere en større sum for, at få en god kvalitetstaske fra et kendt og dyrt brand, hvilket også har noget signalværdi, eller foretrækker du, at finde en billigere model, som bare skal udføre ét job, nemlig at kunne indeholde dit tøj til weekenden.

Pris og kvalitet hænger som regel sammen, og fordelen ved at købe en lidt dyrere model kan være, at den holder i længere tid end en billigere model.

Weekendtasker til damer

Der findes nok næppe nogen, som sætter større pris på en rigtigt lækker taske – end en kvinde. Og faktisk er det ikke kun håndtasker og clutches, som kan købes i lækre designs længere. I dag er det faktisk muligt, at købe en weekendtaske til damer, som er så lækker i både design og udformning, at den på ingen måde står tilbage for andre taskemodeller. Uanset om man er til det helt feminine og klassiske eller look – eller man er mere til det rå og edgy, så kan man finde en weekendtaske, som passer perfekt. Derfor er der nemlig ikke længere nogen grund til, at gå på kompromis med sin egen personlige stil og præferencer når der skal vælges weekendtaske. Og weekendtasken er en fuldstændigt uundværlig rejsekammerat, hvis man står for at skulle ud af byen nogle få dage. Alle som rejser meget ved, hvor utroligt vigtigt det er, at kunne pakke let og effektivt. Det sparer nemlig både tid og eventuelle frustrationer, hvis man let og enkelt kan pakke sine ting, og få dem med sig. En weekendtaske er den helt perfekte løsning, da den giver mulighed for, at pakke sine ting hurtigt enkelt – samtidigt med, at den pladsmæssigt fylder så lidt, at den uden problemer kan tages med uanset om man rejser med fly, tog, bus eller i sin egen bil. Enhver kvinde, som er en del på farten burde derfor gøre sig selv den tjeneste det er, at investere i en flot og praktisk weekendtaske. Det er en beslutning, som med garanti ikke vil blive fortrudt.

Indrømmet: kvinder og mænd har ikke de samme behov, når det gælder weekendtasker. Kvinderne vil typisk foretrække en stor og rummelig taske, som kan indeholde flere sæt tøj samt makeup og plejeprodukter. Skal computer eller tablet også medbringes, så fylder det endnu mere. Derfor er det en fordel, at tasken indeholder mange rum. Kvinder vil også ofte lægge vægt på lækkert og moderigtigt design med flotte detaljer, når de skal vælge en taske, som skal medbringes på weekendferier eller forretningsrejser. Tasker i neutrale farver som sort og brun har den fordel, at de passer til næsten alle typer af påklædning, men hvis tasken udelukkende skal bruges i private sammenhænge, så kan hun sagtens vælge en model i andre farver eller friske nuancer og med mere iøjefaldende detaljer.

Weekendtasker til herre

Den moderne mand er ofte på farten. Hvad enten det på grund af forretningsmøder eller fritidsinteresser, så er han tit at finde med tasken pakket på vej til den næste spændende destination. Sådan en livsstil kræver selvfølgelig det rigtige udstyr. Og en stor del af det er altså en god taske at pakke sine ting i. Her er weekendtasken endnu engang det ideelle valg, da den med sin praktiske udformning og klejne størrelse er nem at tage med sig. Den er nem at pakke, og kan faktisk rumme utroligt meget mere end man umiddelbart ville tro. Med den rette weekendtaske, så er det lige pludselig slet ingen sag, at pakke til den spontane fodboldrejse med gutterne til Manchester. Har man en god weekendtaske, så behøver man nemlig slet ikke, at bekymre sig om besværlige og uhandy kufferter, som kan være tunge og klodsede at manøvrere rundt med. En god weekendtaske giver friheden til, at kunne pakke og være på farten på ingen tid. Der findes endda et hav af forskellige weekendtasker, som er udformet med det primære fokus, at appellere til det mandlige køn. Dette betyder, at man som mand har utroligt gode muligeheder for, at finde lige præcis den weekendtaske, som passer til ens egen personlige stil.

Mænd vil typisk medbringe toiletsager, tøj, computer eller tablet, og taskerne fås i mange smarte og stilfulde designs. Disse tasker får manden til at fremstå stilfuld på forretningsrejsen, uanset om han sidder i en bil, fly eller tog, og han kan med fordel vælge diskrete farver som sort eller mørkebrune nuancer, når han skal vælge den rigtige taske. Skal weekendtasken anvendes til private weekendture, sport- eller fritidsaktiviteter, kan han vælge en mere casual model, som kan indeholde alt, hvad han har brug for på rejsen, i motionscentret eller på stranden, og han vil stadig fremstå som en modebevidst mand.

Weekendtasker i læder

Som tidligere nævnt, så er weekendtasken den uundværlige følgesvend for enhver, som tilbringer meget tid på farten, da den giver mulighed for, at kunne pakke let og smidigt. Der findes weekendtasker specielt målrettet kvinder og weekendtasker specielt målrettet mænd, men der findes faktisk også weekendtasker, som retter sig mere mod en helt klassisk forståelse af luksus. Der findes nemlig weekendtasker i læder. Hvorfor så købe en weekendtaske i læder tænker du måske. Men det er der faktisk rigtigt mange rigtigt gode grunde til. For det første så er en weekendtaske i læder utroligt flot. Den udstråler luksus og dekadence på lang afstand, og er på den måde med til, at adskille personen som bærer den fra mængden på en effektiv måde. Derudover, og måske allervigtigst – så er en weekendtaske i læder utroligt holdbar. Sørger man for, at passe den efter producentens forskrifter, så har man en taske, som kan holde i flere generationer, og som faktisk blot bliver pænere med alderen. Køber man en weekendtaske udført i læder, så er den måske nok dyrere i anskaffelsespris end dem som er udført i forskellige former for stof, men til gengæld, så har man en taske som man kan have resten af livet. Det er derfor en investering, som ret hurtigt vil komme til, at være lønsom.

Hvorfor vælge en weekendtaske i læder?

Mange kvinder og mænd foretrækker weekendtasker i læder, fordi læder er et materiale, som både ser flot og stilfuldt ud, og samtidig er det meget slidstærkt og holdbart, såfremt det får den rigtige læderpleje.

En lædertaske kan holde i mange år, så selvom den koster mere end andre tasker i andre typer af materialer, så kan du i længen spare penge, fordi du kan have glæde af lædertasken i mange år.

Weekendtasker i læder fås i flere forskellige farver som eksempelvis sort og mange nuancer af brun, som er de farver, de fleste foretrækker, fordi sort og brun, som regel passer til ens øvrige påklædning. Sort og brun er gode og neutrale farver at bære i forbindelse med et forretningsmøde, og farverne passer også godt til alle former for sports- og fritidsaktiviteter. 

Det signalerer god stil og elegance, at man har en weekendtaske i læder, og den kan medbringes på ferier såvel som forretningsrejser.

Læder er også noget man bruger i stor stil, når man producerer arbejdssandaler. Læder er slidstærkt og meget holdbart. Sandaler kan også være lavet i mange andre typer af materialer. Men arbejdssandaler er primært lavet i læder, så de kan holde til de mange kilometer, slid og hårdt brug.

Dine unger skal heller ikke snydes for en lækker taske. En robust og lækker taske, som de ville kunne bruge til skolegang og alt muligt andet kunne være Ergobag. Du kan finde en god guide til valg af skoletaske her.

Send de rigtige signaler

Og hvorfor skal du så vælge en weekendtaske frem for en rygsæk eller kuffert? Hvis du er en voksen kvinde eller mand, så vil du sikkert foretrække en weekendtaske frem for en rygsæk – eftersom rygsække mest er designet til børn og unge. Især hvis tasken skal anvendes på en forretningsrejse – ja, så ser det bare smartere ud med en flot weekendtaske. Weekendtasken er også et godt alternativ til rullekufferten, som er mere klodset, og som kan være irriterende at trække rundt med. En weekendtaske kan nemt bæres i hånden eller over skulderen med en smart skulderrem.

Weekendtasken kan også bruges som et alternativ til sportstasken, og den har ofte et pænere og mere luksuriøst design. Så du kan fx bruge den, når du træner i fitnesscentret eller dyrker holdsport, eller du kan tage den med på stranden om sommeren. Uanset hvor du bevæger dig hen, vil du se smart og moderigtig ud, og tasken kan som sagt anvendes til både sports- og fritidsaktiviteter.