Mode, Shopping, Tasker

De FEDESTE Weekendtasker fra Still Nordic – både til dame og herre

De FEDESTE Weekendtasker fra Still Nordic – både til dame og herre
5 (100%) 16 votes

Weekendtaskerne fra danske Still Nordic er ikke bare lavet i top lækkert læder, men er også flot designet i et tidløst look.

Weekendtasker – din uundværlige følgesvend

Vi kender alle sammen til det med, at skulle et par dage afsted på rejse. Det kan enten være i forbindelse med familiebesøg, fritidsaktiviteter – eller sågar en forretningsrejse. Uanset hvad grunden er, så kræver korte rejser som regel at man pakker en taske. Her er weekendtasker et ideelt valg i stedet for, at slæbe en stor, tung og klodset kuffert med sig.

Still Nordic Clean XL Weekendtaske [Brun læder]
still nordic Clean XL Weekendtaske-Brun-laeder 2
Still Nordic Clean XL Weekendtaske [Brun læder]
Still Nordic Clean XL Weekendtaske [Cognac læder]
Still Nordic Clean XL Weekendtaske [Cognac læder]

Det er i dag næsten muligt, at finde weekendtasker som passer til enhver situation og enhver rejsende. Der findes en weekendtaske specielt designet til damer. Ligesom det også er muligt, at købe sig en weekendtaske til herre. Hvis man er til det lidt mere kvalitetsbevidste og luksuriøse, så findes der også muligheden for, at erhverve sig en weekendtaske i læder.


Når du har fundet weekendtasken til dig selv, så kan du kigge efter en skoletaske til dine børn. Ergobag skoletasken er super populær og kan anbefales!


Weekendtaske til damer

Der findes nok næppe nogen, som sætter større pris på en rigtigt lækker taske – end en kvinde. Og faktisk er det ikke kun håndtasker og clutches, som kan købes i lækre designs længere. I dag er det faktisk muligt, at købe en weekendtaske til damer, som er så lækker i både design og udformning, at den på ingen måde står tilbage for andre taskemodeller. Uanset om man er til det helt feminine og klassiske eller look – eller man er mere til det rå og edgy, så kan man finde en weekendtaske, som passer perfekt. Derfor er der nemlig ikke længere nogen grund til, at gå på kompromis med sin egen personlige stil og præferencer når der skal vælges weekendtaske. Og weekendtasken er en fuldstændigt uundværlig rejsekammerat, hvis man står for at skulle ud af byen nogle få dage. Alle som rejser meget ved, hvor utroligt vigtigt det er, at kunne pakke let og effektivt. Det sparer nemlig både tid og eventuelle frustrationer, hvis man let og enkelt kan pakke sine ting, og få dem med sig. En weekendtaske er den helt perfekte løsning, da den giver mulighed for, at pakke sine ting hurtigt enkelt – samtidigt med, at den pladsmæssigt fylder så lidt, at den uden problemer kan tages med uanset om man rejser med fly, tog, bus eller i sin egen bil. Enhver kvinde, som er en del på farten burde derfor gøre sig selv den tjeneste det er, at investere i en flot og praktisk weekendtaske. Det er en beslutning, som med garanti ikke vil blive fortrudt.

Weekendtaske til herre

Den moderne mand er ofte på farten. Hvad enten det på grund af forretningsmøder eller fritidsinteresser, så er han tit at finde med tasken pakket på vej til den næste spændende destination. Sådan en livsstil kræver selvfølgelig det rigtige udstyr. Og en stor del af det er altså en god taske at pakke sine ting i. Her er weekendtasken endnu engang det ideelle valg, da den med sin praktiske udformning og klejne størrelse er nem at tage med sig. Den er nem at pakke, og kan faktisk rumme utroligt meget mere end man umiddelbart ville tro. Med den rette weekendtaske, så er det lige pludselig slet ingen sag, at pakke til den spontane fodboldrejse med gutterne til Manchester. Har man en god weekendtaske, så behøver man nemlig slet ikke, at bekymre sig om besværlige og uhandy kufferter, som kan være tunge og klodsede at manøvrere rundt med. En god weekendtaske giver friheden til, at kunne pakke og være på farten på ingen tid. Der findes endda et hav af forskellige weekendtasker, som er udformet med det primære fokus, at appellere til det mandlige køn. Dette betyder, at man som mand har utroligt gode muligeheder for, at finde lige præcis den weekendtaske, som passer til ens egen personlige stil.

Weekendtaske i læder

Som tidligere nævnt, så er weekendtasken den uundværlige følgesvend for enhver, som tilbringer meget tid på farten, da den giver mulighed for, at kunne pakke let og smidigt. Der findes weekendtasker specielt målrettet kvinder og weekendtasker specielt målrettet mænd, men der findes faktisk også weekendtasker, som retter sig mere mod en helt klassisk forståelse af luksus. Der findes nemlig weekendtasker i læder. Hvorfor så købe en weekendtaske i læder tænker du måske. Men det er der faktisk rigtigt mange rigtigt gode grunde til. For det første så er en weekendtaske i læder utroligt flot. Den udstråler luksus og dekadence på lang afstand, og er på den måde med til, at adskille personen som bærer den fra mængden på en effektiv måde. Derudover, og måske allervigtigst – så er en weekendtaske i læder utroligt holdbar. Sørger man for, at passe den efter producentens forskrifter, så har man en taske, som kan holde i flere generationer, og som faktisk blot bliver pænere med alderen. Køber man en weekendtaske udført i læder, så er den måske nok dyrere i anskaffelsespris end dem som er udført i forskellige former for stof, men til gengæld, så har man en taske som man kan have resten af livet. Det er derfor en investering, som ret hurtigt vil komme til, at være lønsom.

Læder er også noget man bruger i stor stil, når man producerer arbejdssandaler. Læder er slidstærkt og meget holdbart. Sandaler kan også være lavet i mange andre typer af materialer. Men arbejdssandaler er primært lavet i læder, så de kan holde til de mange kilometer, slid og hårdt brug.